Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/lonelindorff.com/public_html/index.php on line 807

Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/lonelindorff.com/public_html/index.php on line 807

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.') in /var/www/lonelindorff.com/public_html/index.php on line 807
| | | | |
Praktisk information
Herunder kan du læse svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. 

Træffetid i Galaksens administration 
På Galaksens kontor er vi kun ganske få medarbejdere med rigtig mange opgaver, der tit kræver, at vi er væk fra kontoret. Derfor har vi ikke nogen særlig åbningstid. Du er altid velkommen til at komme forbi, men vi kan ikke garantere, at vi er til at træffe. 
Men internettet er aldrig lukket, og derfor opfordrer vi altid til, at billetter købes via Billetlugen eller i Fona, ligesom vi opfordrer jer til at aftale møder med os, så I ikke går forgæves.

Vi kan træffes på tlf.: 7235 4720 eller via info@galaksen.dk 


Betaling i Galaksen
Vi modtager følgende betalingsmidler: 
  • Kontant 
  • Dankort 
  • MobilePay (tlf. 7216 5507)
  • Swipp (tlf. 7216 5507)

Kan jeg købe gavekort til Galaksen? 
Ja, via Billetlugen kan du købe gavekort til Galaksen. 


Kan jeg aflevere mit overtøj i en garderobe? 
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. 
Der er derfor en bemandet garderobe, hvor det koster kr. 10,- at aflevere sit overtøj. 
Bemærk: Der er ingen gratis garderobe i Galaksen. 


Er der teleslynge i Galaksen? 
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. 
Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement. 


Billetkøb
Alle priser er opgivet inkl. gebyr med mindre andet er oplyst. Galaksen refunderer ikke købte billetter. Bemærk dog, at der er særlige regler for arrangementer, der er under ordningen 'Fuld tilfredshed – eller pengene tilbage'.
 
Hvor køber jeg billetter til Galaksen? 
Billetter til Galaksens arrangementer sælges primært hos Billetlugen. Det er også muligt at købe billet i indgangen inden et arrangement, såfremt det ikke er udsolgt. 

Det fremgår både af Galaksens program og kalenderen her på siden, hvor billetter kan købes. 
Nedenfor kan du læse om de forhold, der gør sig gældende de enkelte salgssteder. 


Billetsalg via Billetlugen 
Når du køber din billet via Billetlugen, indeholder billetprisen altid et administrationsgebyr, der veksler alt efter billetprisen. Galaksens billetpriser er altid opgivet inkl. gebyr, eksempelvis "kr. 120,- inkl. gebyr". 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Billetlugen på tlf. 7026 3267. 


Hvad koster min billet, hvis jeg først køber den i indgangen inden et arrangement? 
Køber du din billet i forsalg hos Billetlugen, sparer du kr. 25,-. Derfor er billetprisen i forsalg altid kr. 25,- lavere end billetprisen i entreen inden et arrangement. 
Når vores publikum køber billetter i forsalg, er det nemlig med til at sikre de bedst mulige forhold ved et arrangement, eksempelvis et passende antal stole og borde samt nok personale til at betjene alle Galaksens gæster. Derfor honorerer vi kunder, der køber billet i forsalg, med en billigere billetpris. 
Billetter til medlemmer af Kulturklubben Laika er til særlig medlemspris. Disse købes ved henvendelse til Galaksen. 


Børnebilletter 
Børn til og med 14 år kan købe børnebilletter. Børn under 2 år kommer gratis med i Galaksen.


Børnekoncert i Galaksen.
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Det koster kr. 5,- og man må meget gerne hænge både voksen- og børnetøj på samme bøjle. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen. Der er ingen stole i salen. Det er nemlig meningen, at man står/danser eller sætter sig på gulvet. I må gerne selv medbringe puder til at sidde på, og vi har samtidig også en del børnesæder – sådan nogle man også bruger i biografen. Alternativt er det ofte muligt at sætte sig på vores balkon. Der er masser af stole.

For nogen virker det måske lidt tosset, at vi ikke har stole fremme i salen, men det er faktisk på den måde, børnene får den bedste oplevelse, for det giver dem frihed til at bevæge sig. Så der er plads til, at de kan danse med, hoppe af begejstring, sætte sig på skødet af en voksen eller løbe lidt frem til scenen og lidt tilbage igen.


Billetter til Furesø Teaters (Syvstjernescenen) forestillinger  
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488  
Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside.


Billetter til Egnsteatret Undergrundens forestillinger
Undergrunden sælger billetter til deres forestillinger via www.undergrunden.com, www.teaterbilletter.dk eller ved en mail direkte til stine@undergrunden.com.


Kørestolsbilletter 
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan købes via Billetlugen
Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. 
Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.


Ledsagerbilletter 
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på tlf. 7235 4720 eller på info@galaksen.dk
Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside.